7.2.12

Balettipukuja

Sain tänään Porsellin tilaukseni eli uusia balettivaatteita! Tilauksen tein sähköpostin välityksellä, koska Porsellin verkkokaupasta ei voi tilata Suomeen. Posteihin vastattiin todella nopeasti ja pankkikortin tiedot annoin soittamalla sinne, koska en halunnut laittaa niitä sähköpostiin. Kaikki meni hyvin ja nopeasti. Porsellin hinnat ja postikulut ovat huomattavasti edullisemmat kuin DanceDirectissä, josta olen ennen tilannut tanssikamppeita.

Paketista paljastui...

...kahdet sukkahousut, shortsit ja body.
Tilasin vain tarpeellisia asioita, joten paketista ei tullut mitään ekstra kivaa. Tosin kyllä nämäkin saavat jo hymyn huulille. :) Kuvassa näkyy kahdet vaalenpunaiset sukkahousut, Intermezzon shortsit ja Mirellan balettipuku. Kaikki olivat sopivan kokoisia, vaikka epäröin varsinkin balettipuvun kanssa.

Samat vermeet päällä.


Ennestään minulla on Capezion musta puku ja Mirellan Jozette for Mirella -malliston sininen balettipuku.Capezion puku tuntui aikaisemmin vähän liian pieneltä, mutta tänään se oli päällä ihan hyvän tuntuinen. Koko on S.

Capezio.
Mirellan tummansinisen puvun malli on ihana, mutta eteenpäin kumartuessa se paljastaa turhan paljon. Pitäisi hankkia ihonväriset liivit, joita voisi käyttää puvun alla. Puku on kokoa M, mutta S voisi olla sopivampi. Eri merkeillä on tietysti erilaiset mittataulukot, joten on vaikea arvioida sopivaa kokoa sovittamatta.

Puvun etumuksessa on kauniit laskokset.
Takaosan pyöreä aukko on minusta ihana.
Huomisen balettitunnilla voin testata vaatteita tositoimissa!

6 kommenttia:

 1. Onpa kauniita pukuja ja tuo uusi on ihanan värinen. Kiva, että kaikki uudet jutu ovat sopivan kokoisia!

  Sellainen vinkki, että Porsellista kyllä lähettävät tilauksen Suomeenkin ihan sen lomakkeen avulla. Kun vain laittaa osoitteet oikeen ja kirjoittaa isolla kirjaimilla maan kohdalle FINLAND. Kaksi tilausta olen sieltä tehnyt ja hyvin on tullut perille! :)

  VastaaPoista
 2. Arvelin, ettei sieltä voi tilata Suomeen, kun "Shipping information" kohdassa ei lukenut mitään muihin maihin lähettämisestä. Kiitos vinkistä! Nyt tiedän, miten voin seuraavan kerran tilata, vaikka s.postillakin hoitui hyvin.

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus, hienot uudet vermeet, ja onpa kaunis tanssija-malli! :)

  Tykkään kans tuosta väristä, ja sinisen puvun selän leikkauksesta. Noi vaaleanpunaiset sukkahousut toimii sulla tosi hyvin, mut mä en osaa olla vieläkään niissä :) Vaikka tänään kuulin opeltani, että hänkin on aina vierastanut vaaleanpunaisia!

  Me ollaan laittamassa just porukalla tilaus dance directiin, mutta ollaan tilattu myös Porsellilta. Tossut on samanhintaisia, mutta Porsellin rahti nousee jos tulee liikaa kamaa. Porsellin hinnat ovat kyllä monessa tuotteessa halvemmat.

  Hei, ehkä mäkin rohkaistun ja teen balettipukupostauksen kuvien kera!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon! Tykkään enemmän vaaleanpunaisista sukkahousuista, kun valkoiset on niin... no valkoiset. Aluksi minäkin epäröin vaaleanpunaisia sukkahousuja, koska ne näyttävät paketissa todella vaalenpunaisilta ja ajattelin näyttäväni ihan possulta. :D

  Jos DanceDirectistä ostaa porukalla, niin postikulut on tietysti edullisemmat, kun voi jakaa. Näiden tuotteiden postikulut taisi olla 5 puntaa. Hyvä tietää tuosta rahdista, jos tilaa joskus isomman paketin.

  VastaaPoista
 5. Kiitti linkistä tonne nettikauppaan! En ollu siitä aikasemmin kuullukaan, oon tilannut vaan DanceDirectistä. Nettikaupoissa on vaan se huono puoli, et ei huvita enää ostaa oikein mitään tanssivermeitä Suomesta ko kaikki on niin paljon kalliimpaa :/

  Miulla on ollut noi Capezion nudet liivit käytössä syksystä asti ja ne on ihanat! Superpehmeet, pysyy paikallaan eikä tunnu miltään. Ainut miinus, että se selän kuminauha ei oo yhtä leveä, kuin selkäaukko siinä puvussa, minkä kanssa pidettäväks liivit alunperin tilasin.. Tai luultavasti miun selkä vaan on liian leveä (ja pitkä!) m-kokoisille vaatteille.

  VastaaPoista
 6. Ole hyvä vain. Suomesta olisi tietysti mukava ostaa, mutta opiskelijan budjetilla kallistuu aika äkkiä edullisempien nettikauppojen puolelle.

  Kiva, kuulla että nuo liivit ovat hyvät. Pitää joskus hankkia ne.

  VastaaPoista